Tuesday, 28 January 2014

Pening Sudah....

Views
Hak hak hak, gelak golek-golek....

Cerita minggu lepas...
Minggu lepas totally mmg menguji ketahanan mental & fizikal. Mana tidaknya, balik dari kelas @KL terus kena demam urat. (Hurm, nampak sgt dah TUA... Urat pun tak tahan bila kena berjalan kaki around 5 km...) Sunguh menyakitkan. Then dua hari selepas itu, dtg pula Mr Diarrhea selama lebih drp 3 hari. Lagi lembik lah jadinya. But still masih boleh keluar outstation with my hubby. Dlm perjalanan balik, as usual when I drove, suddenly nampak mcm kulit di tangan ini kering sgt. Dah boleh lukis2 dah kat situ. So saja niat hati nak minta simpati suami. "Tgok sbb diarrhea sampai kulit pun dah kering..."

BUT.....

My hubby kata dgn serius nyer.... "Itu faktor usia namanya. Bukan sebab diarrhea. Umur dah meningkat..."

GULP...rasa macam lahar gunung berapi nak meletup pun ada. But then, kelakar pun ade. Coz I knew that my hubby itu mengusik ajer.

Usik2 xpikir... touching gak hati den... S.E.N.T.A.P.

tAPI KALAU IKUTKAN MMG DAH TUA PUN...

So, aku terima ajerlah... Asalkan my hubby masih setia dgn isteri kesayangannya ini ..
Dia pun dah tua jugak.... huhuhuhuhuhu :)

But then I recognized One thing about that.... ramai org hadapi masalah yg sama...
Kulit kering...

Keadaan cuaca pun tak menentu...

Urmmm, Mesir dah keluar salji...
Indon pun dah keluar salji...
Suhu Cameron pun dah sejuk drp kebiasaannya...

Apapun moga kita semua sentiasa dalam redha ILLAHI...


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Just leave ur message