Wednesday, 5 February 2014

LagU NasYid

Views
Selamat Malam semua...

Actually, malam ni amy rasa nak papar beberapa lagu nasyid.
Hehehe...
 
Kalau cakap pasal lagu nasyid ini, MOMENTS paling tak boleh lupa masa sekolah DOLU2...
Teringat pula satu kisah remaja zaman muda2 dolu. Kalau ada aje pertandingan/persembahan nasyid tentu
ramai GIRLS yang suke... Bukan nak dengar sgt lelagu tuh TAPI sebab nak tatap muka yang lontarkan VOKAL tuh... KAlah moments masa tengok AF...Hahahah....DOLU2 AF mana ada pun...

Huhuhu...
Apa2 pun zaman PAKAI BAJU SKOLAH memang MOMENTS paling INDAH.
Tak kisah korang nak MELOMPAT pakai baju kurung ker/korang pakai baju kurung dgn kasut sport ke/bla3... Yang pasti orang tak boleh kata apa SELAIN kata... "Alah budak skolah, xmatang lagi"
Kalau ada org sound tau marah pun, masa tu HATI xlah sensitif sesangat.... HAhahahaha....
TAK MATANG LAGI....

Orang kata, BILA DAH mara ke hadapan jangan TOLEH blakang lagi.
TAPI tak salah pandang ke belakang KALAU ada perkara yang boleh JADI panduan DLM melalui lorong2 kehidupan kita saat ini...
ORG kata jangan sampai, PISANG berbuah 2 x...
Yang baik kita AMBIL.
Yang buruk kita TINGGALKAN.

MUHASABAH diri.
Actually,  ini juga ingatan utk diri sendiri.
Maklumlah sebagai manusia mmg tak lepas daripada membuat kesalahan.

Erm, dunia nak akhir zaman dah.
HOPEFULLY, dapat buat amal banyak.
Dan moga DOSA2 yang ada mendapat keampunan dan kemaafan
AMIN....

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Just leave ur message